Βοηθάμε τα παιδιά και τους άστεγους

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ

Εδώ και δυο χρόνια, οι Βιοκαλλιεργητές της Βόρειας Ελλάδας, μέσα από τις Πρότυπες Αγορές τους, βοηθούν το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι και πιο πρόσφατα τους αστέγους της Θεσσαλονίκης μέσω του Διεθνούς Οργανισμού Γυναικών Ελλάδας (iWog) και του Στρατού της Σωτηρίας (Salvation Army), προσφέροντας Πιστοποιημένα Βιολογικά Προϊόντα (Φρέσκα Φρούτα & Λαχανικά) κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους Βιοκαταναλωτές οι οποίοι, όλον αυτό τον καιρό, προσφέρουν και αυτοί Βιολογικά Προϊόντα τα οποία αγοράζουν επιπλέον από αυτά που θα έπαιρναν για το σπίτι τους.

Παρακαλούμε και τους υπόλοιπους, φίλους μας Βιοκαταναλωτές να πράξουν το ίδιο, ειδικά στις δύσκολες αυτές μέρες τις οποίες διανύουμε. Οι ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS είναι μεγάλες και οι άστεγοι και άποροι της πόλης μας, δυστυχώς αυξάνονται.

Παραδώστε την προσφορά σας στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας, σε όλες τις Αγορές μας, για να τα συγκεντρώσουμε και να τα παραδώσουμε σε όσους τα έχουν ανάγκη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !